En del av elektrikerkjeden:

Alarmanlegg

Vi har lang erfaring og god kompetanse på installering av alle typer alarmanlegg. Vi er behjelpelig med å komme med vår anbefaling til hvilke løsninger som sikrer dine lokaler mot innbrudd og brann på en best mulig måte.

Internkontroll

Etter loven er det eier/brukers ansvar at el-anlegg er i forsvarlig stand og at det tilfredsstiller de sikkerhetskrav som gjelder. Vi har lang erfaring med internkontroll av elektrisk anlegg hvor vi går gjennom hele det elektriske anlegget og kommer med våre forslag til forbedringer og vedlikehold. Vi kan tilby avtale om årlig internkontroll i henhold til loven om tilsyn av elektrisk anlegg og utstyr.

Kameraovervåking

Kameraovervåking gir deg en ekstra trygghet, men husk at det er strenge regler knyttet til overvåkningsanlegg. Vi kjenner lovverket og vet hvordan man setter opp kameraovervåkning etter gjeldene bestemmelser.

Nyanlegg

Vi utfører alle typer elektriske installasjoner i nyanlegg. Vår erfaring gjennom mange år er at desto tidligere vi blir delaktige i prosjektet, desto bedre blir sluttresultatet for kunden. Våre fagpersoner hjelper gjerne til med å orientere om hvilke løsninger som vil være mest optimalt.

Rehabilitering

Vi har lang erfaring og god kompetanse på rehabilitering av alle typer el-anlegg. Vi hjelper gjerne til med alt fra de små oppdragene til store totalrehabiliteringer. Vårt fokus er å tilby økonomisk forsvarlige tiltak og løsninger som er holdbare over lang tid.

Smarthus

Smarthus-løsninger er teknologi som gjør at du kan redusere strømforbruket samtidig som du øker komforten i din bolig. Vi kan bidra i hele prosessen fra å kartlegge dine behov og ønsker, presentere ulike muligheter, prosjektere anlegget og å starte installasjonen, til etter endt installasjon hvor vi forklarer og viser deg hvordan du kan ta i bruk ditt Smarthus best mulig.

Tele og data

Vi utfører alt av elektrikertjenester innen tele og data. Vi tilpasser oss dine behov og utfører alt fra vanlige telefonpunkter til store nettverksløsninger. Vi hjelper gjerne til med å kartlegge dine behov og å hjelpe deg med å velge de løsningene som er best egnet.

Termografi

Vi utfører termografering som forebyggende arbeid for å sikre bedret driftssikkerhet og brannsikkerhet, samt for å avdekke eventuelle feil ved elektriske anlegg.

Våtrom, rehabilitering eller nytt

Det stilles strenge krav til elektriske installasjoner på våtrom. Vi har lang erfaring og god kompetanse på både oppussing og rehabilitering av bad. Vi sørger for at elektriske installasjoner blir gjort trygt og forskriftsmessig.

Produkter:

Arbeidet utføres innen nybygg, rehabilitering av boligbygg, industri og anlegg.